DETOKS DUŠE

DETOKS DUŠE

Vesna Danilovac 24/09/2018

Detoks duše je praktičan, dvodnevni program emocionalnog i fizičkog zdravlja i razgradnje podsvesnih  deponija toksičnih misli i emocija – „OTROVA I BOLA VAŠE DUŠE“.
Upoznaćete mehanizme nastanka, neutralizacije i eliminacije „mentalno-emocionalnog đubreta“ nakupljenog u vašoj podsvesti, tokom svih proteklih godina života. Trening će se održati 1. i 2.12.2018. i vodi ga Dr Vesna Danilovac.

Da li ste ikada pitali svoju alergiju, migrenu, bol u kolenu, dermatitis ili višak kilograma, koju poruku imaju za vas?
Pričaćemo smo kako nastaju deponije “emocionalnog đubreta” u vašoj podvesti i na koje sve načine se radi detoks ovih deponija. Čistićemo čakre i balansirati telo bojama, rečima, mislima, vizualizacijama, rukama, posmatranjem, uverenjima…Srešćemo se sa svojom “senkom” i naučiti da uđemo u “romansu” s njom. Upoznaćete 7 EMOCIONALNIH CENTARA i šta stoji iza svakog od nih, kao i iza određenih simptoma i bolesti. Šta čini promenu i kako dolazi do ozdravljenja. Razgovaraćemo sa našim simptomima i otkrti njihovu dobru nameru. Biće to vikend za „vašu dušu“. Vikend susreta sa vama samima i jedinstveno putovanje u središte vašeg bića. Vredeće.