„Ne postoji put ka miru. Mir je put.“ – Mahatma Gandi

Očistite svoju dušu od toksičnih emocija i svoj um od toksičnih misli. Podignite tepih vaše podsvesti i uklonite sve što ste gurnuli pod njega i zbog čega zapinjete i padate u životu.

Dvodnevni detoks program gde se bavimo vezom između emocionalnog i fizičkog zdravlja i razgradnjom deponija toksičnih emocija – „OTROVA I BOLA DUŠE“.
Biće to vikend za „vašu dušu“, susreta sa vama samima i jedinstveno putovanje u središte vašeg bića. Vredeće! DOBRODOŠLI STE!

Da li ste ikada pitali svoju alergiju, migrenu, bol u kolenu, dermatitis ili višak kilograma, koju poruku imaju za vas?
Gotovo svi simptomi i bolesti nastaju i nestaju u vašoj glavi.
Nema neizlečivih bolesti, samo neizlečivih ljudi.

Pričaćemo smo kako nastaju deponije “emocionalnog đubreta” u našoj podvesti i na koje sve načine se radi detoks ovih deponija.Čistićemo čakre i balansirati telo bojama, rečima, mislima, vizualizacijama, rukama, posmatranjem, uverenjima…Srešćemo se sa svojom “senkom” i naučiti da uđemo u “romansu” s njom. Upoznaćete 7 EMOCIONALNIH CENTARA i šta stoji iza svakog od nih, kao i iza određenih simptoma i bolesti, Šta čini promena i kako dolazi do ozdravljenja. Razgovaraćemo sa našim simptomima i otkrti njihovu dobru nameru. Biće to vikend za “vašu dušu”, susreta sa vama samima i jedinstveno putovanje u središte vašeg bića. Vredeće.

Ustajale, negativne misli i emocije daju telesne manifestacije uzrokujući različite simptome i bolesti. Odraz su onoga kako se vi osećate. Organizam se ljuti i boli onda kada nešto u vama nije u ravnoteži. Gotovo svi simptomi i bolesti nastaju i nestaju u vašoj glavi. Nema neizlečivih bolesti, samo neizlečivih ljudi. Vaša prava priroda jeste da budete srećni i zdravi.

U procesu detoksikacije nije dovoljno samo zdravo se hraniti i čistiti telo i pritom nesvesno izbegavati pogled u dublje delove sebe. Potreba za čišćenjem nije samo na fizičkom nivou i zbog zdravlja neophodno je da zaronite duboko. Dubinsko čišćenje podsvesti ima snažan uticaj i na vaš život i na vaše zdravlje.Mnogi bolni i neugodni događaji iz prošlosti iza kojih stoje strahovi, sukobi, nerešeni odnosi, očekivanja, osećaji krivice, besa… nemaju uticaj samo u trenutku kada se odvijaju. Nakon mnogo vremena kasnije oni mogu negativno uticati na telesne sisteme i lagano i postupno u njima izazivati progresivne funkcionalne poremećaje i na kraju fizičku bolest. Povremeno ova „unutrašnja deponija“ zaslužuje pažnju. Potrebno ju je očisititi, reorganizovati, uravnotežiti, zameniti stare informacije novim – podržavajućim, kako bi osoba pronašla sklad sa autentičnim delom sebe i ostvarila kvalitetan i ispunjen život u svim aspektima.

Ovaj detox program je deo holističkog pristupa pronalaženja ravnoteže i unutrašnjeg ispunjenja na emocionalnom, duhovnom, mentalnom i fizičkom nivou. Podržava vas u potrazi za vašom svrhom i ispunjenjem, uklanjajući ograničavajuća uverenja. Ovo je i priprema je za otkrivanje i stvaranje novih pogleda, izbora i mogućnosti prema kvalitetnijem i zdravijem življenju. Oslobađanjem i razgradnjom ovih deponija, postiže se promena koja će se odraziti na vaše zdravlje, komunikaciju, motivaciju i raspoloženje, posao, partnerske veze, odnose sa drugima…

Svakim ignorisanjem loših raspoloženja, vi odstupate od svoje prave prirode. Duša se buni, telo pati i kroz različite simptome upozorava vas da se zaustavite i nešto promenite.

ŠTA MI SIMPTOM GOVORI?  – Sopstveni simptom nas uči i rastemo.

Sinusitis – Gde blokiram sebe, svoju intuiciju, gde je konflikt sa bliskim ljudima?

Pad imuniteta – Šta to odbijam? Potisnuta agresija, nemam kontrolu nad životom.

Bol u lumbalnom delu kičme – Problem sa finansijama, briga za budućnost, želja za kontrolom.

Tegobe sa varenjem – Činim za druge, potreba za zaštitom, osećaj nesigurnosti, potisnute stvari u podsvest koje opterećuju.

Bol i ukočenost zglobova – Nefleksibilnost, strah od promene, rigidnost.

Srčane tegobe – Nismo u dodiru sa svojim emocijama, potisnute emocije, racionalan način života….

Ukoliko:

  • Osećate kao da za sobom vučete teret kojeg se ne možete rešiti;
  • Osećate da želite promenu;
  • Imate različitu akutnu ili dugotrajnu simptomatologiju;
  • Želite da saznate povezanost doživljenog sa uzrocima simptoma;
  • Vaš dan teško započinje;
  • Niste motivisani;
  • Želite da se oslobodite toksičnih obrazaca, anksioznosti, strahova, unutrašnjih konflikata…;
  • Želite bolje razumeti sebe i svoje postupke;
  • Želite bolje upravljati svojim emocijama;
  • Onda ste dobrodošli!

Termin održavanja treninga: 30. i 31.maja 2020.

Mesto : Beograd, 

Cena treninga : 12000,00 dinara.

Trener edukator: dr Vesna Danilovac.