VAŠ UM KREIRA VAŠE TELO

Da li je u zdravom telu zdrav duh ili zdrav duh i čista duša, čine telo zdravim?
Telo nikada nije zdravo ili bolesno. U njemu samo dolazi do izražaja informacija naše svesti.

Jedinstveni je detoks program veza emocionalnog i fizičkog zdravlja i načina razgradnje vaših deponija toksičnih emocija – „OTROVA I BOLA DUŠE“.

Očistite svoju dušu od toksičnih emocija i svoj um od toksičnih misli. Podignite tepih vaše podsvesti i uklonite sve što ste gurnuli pod njega i zbog čega zapinjete i padate u životu.

Mentalno – emocionalni detoks duše je poseban način čišćenja organizma i oslobađanja od potisnutih, nezdravih i toksičnih misli, doživljaja, emocija, limitirajućih uverenja i obrazaca ponašanja. Čiste se emocionalno – energetski centri, balansira telo bojama, rečima, mislima, vizualizacijama, rukama, posmatranjem, uverenjima…Srešćete se sa svojom “senkom” i naučiti da uđete u “romansu” s njom. Upoznaje se 7 EMOCIONALNIH CENTARA i šta stoji iza svakog od nih, kao i iza određenih simptoma i bolesti. Šta čini promena i kako dolazi do ozdravljenja? Razgovarate s vašim simptomima i otkrivate njihovu dobru nameru. To je rad za “vašu dušu”, susret s vama samima i duboko putovanje u središte vašeg bića. Vredeće!                                                                            Da li ste ikada pitali svoju alergiju, migrenu, bol u kolenu, dermatitis ili višak kilograma… koju poruku imaju za vas?
Gotovo svi simptomi i bolesti nastaju i nestaju u vašoj glavi.
Nema neizlečivih bolesti, samo neizlečivih ljudi.

Prava ljudska priroda jeste da budemo zdravi i dobro. Ignorisanjem svojih emocija odstupamo od svoje prave prirode. Ponekad, duša se buni i telo upozorava da se zaustavimo i nešto promenimo. Kako da u tome uspemo? Gde je granica telesnog bola i kakve to veze ima s dušom?

Vaši um i telo govore različitim jezicima. Jedini prevodilac je vaša svest.
Svaka bolest je poruka duše o delovima vas koje ne volite i želite da ih odbacite, a trebali bise ih prihvatiti. Simptom i bolest je glasnik šta vaša duša želi od vas i preko tela vam šalje poruke. To je zov duše da zastanete, osluhnete simptome i suočite se s onim što nikako ne želite videti u sebi i to duboko potiskujete. VAŠE TELO JE POLIGON VAŠEG UMA.

Iza svega u vašem životu stoje emocije. Pozitivne ili negativne. Emocije su energija u pokretu i doživljaj fizioloških promena u organizmu, koje se refleksno dešavaju u određenoj situaciji i pokreću određeno ponašanje. Rezultat su procene smisla i značaja te situacije za vas. Strah, bes, ljutnja, krivica, tuga, bespomoćnost…. su toksični i postaju vaš “unutrašnji neprijatelj” negativno se odražavajući na vaš život. Utiču na vaše zdravlje, doživljaj sveta oko vas, narušavaju vaše odnose i uspešne životne prilike. Stresni i bolni događaji iz prošlosti, strahovi, sukobi, nerešeni odnosi, neispunjene želje, povređenosti… mogu i mnogo godina kasnije uticati na vas, vaše zdravlje i telesne sisteme, postupno u njima izazivajući progresivne funkcionalne poremećaje, simptome ili fizičke bolesti.

Plašeći se svojih negativnih misli, emocionalnih stanja i traumatičnih iskustava i želeći da izbegnemo suočavanje s njima, poričete ih i gurate u podsvest, kao pod tepih, misleći da tako nemaju više uticaja na vaš život, jer ih svesno više ne vidite. Na ovaj način, pravite deponije “mentalno – emocionalnog đubreta”, koje proizvode emocionalne toksine, uzroke „bola i otrova vaše duše“.
NAJVIŠE MOŽE DA VAS BOLI ONO ŠTO NE VIDITE.

Borba sa zakopanim događajima i emocijama, koje uzrokuju telesne promene i simptome, može biti razarajuća. Telo se buni i boli onda kada nešto u nama nije u ravnoteži. Upozorava nvs da zastanete i da se zapitate: “Šta u meni i u mom životu nije u ravnoteži? Čega ima previše…stresa, besa, obaveza, hrane…? Šta mi nedostaje… ljubavi, sna, opuštanja..? ”
Dve trećine ljudi nije spremno da prizna sopstvene nedostatke. Povećanjem samosvesti postaju ih svesni i ipak ih potiskuju, a kada izrone na površinu, umeju da jako da bole. Izbegavanje tog bola je lek kratkoročnog delovanja. Jedini način da se promenimo je da se oslonimo na svoj bol, krećući se prema njoj i kroz nju.

Procesi detoksikacije su jako važni i potreba za čišćenjem nije samo na fizičkom nivou.
Važno je zdravo se hraniti, čistiti telo, voditi računa o ličnoj higijeni. Ponekad je još potrebnije dopreti do najdubljih delova sebe i naših unutrašnjih programskih deponija. “Restartovati” ih, pročistiti, reoprogramirati, izbalansirati i zameniti stare informacije novim – podržavajućim. Pronaći sklad s autentičnim delovima nas samih, kako bismo imali kvalitetan i ispunjen život u svim aspektima i ostali zdravi. Potrebna nam je detoksikacija duše.

ŠTA MI SIMPTOM GOVORI?  – Sopstveni simptom nas uči i rastemo.

Sinusitis – Gde blokiram sebe, svoju intuiciju, gde je konflikt sa bliskim ljudima?

Pad imuniteta – Šta to odbijam? Potisnuta agresija, nemam kontrolu nad životom.

Bol u lumbalnom delu kičme – Problem sa finansijama, briga za budućnost, želja za kontrolom.

Tegobe sa varenjem – Činim za druge, potreba za zaštitom, osećaj nesigurnosti, potisnute stvari u podsvest koje opterećuju.

Bol i ukočenost zglobova – Nefleksibilnost, strah od promene, rigidnost.

Srčane tegobe – Nismo u dodiru sa svojim emocijama, potisnute emocije, racionalan način života….

Ukoliko:

 • Imate različite dijagnoze i želite da saznate njihove prave uzroke i kako da ih rešite;
 • Želite da se oslobodite toksičnih obrazaca, anksioznosti, strahova, unutrašnjih konflikata…;
 • Imate različitu akutnu ili dugotrajnu simptomatologiju;
 • Osećate kao da za sobom vučete teret kojeg se ne možete rešiti;
 • Želite da saznate povezanost doživljenog sa uzrocima simptoma;
 • Vaš dan teško započinje;
 • Osećate da želite promenu;
 • Niste motivisani;
 • Želite bolje razumeti sebe i svoje postupke;
 • Želite bolje upravljati svojim emocijama;
 • Želite duboko čišćenje;
 • ……
 • Onda ste dobrodošli!

Termin održavanja treninga: 29.11. – 02.12. 2022. svakodnevno od 17h – 21.30h.

Način realizacije treninga: Zoom Webinar. 

Investicija za ovaj trening je 12000,00 dinara.

Trener edukator je dr Vesna Danilovac.