Iskusite život svim svojim čulima! 

Svesnost je svest o svakom trenutku.                                                                                                            Mindfulness predstavlja usmeravanje svesne pažnje prema sadašnjem trenutku prihvatanjem svih misli, emocija i svega što jeste, samo posmatranjem – BIVANJE OVDE I SADA. 

Džon Kabat Zin je pre 30 godina osmislio osnovni Mindfulness program vežbi koje smanjuju stres, depresiju, anksioznosti i aktiviraju 8 regija mozga, važnih za mišljenje, percepciju, razvoj koncentracije i pažnje, koji je naučno dokazan i priznat.

Mindfulness program je baziran na poznatim, proverenim tehnikama i potkrepljen je saznanjima neurobiologije i savremene nauke. Razvijanje svesne pažnje je metod ličnog razvoja i način za postizanje psihičkog i emocionalnog balansa. Uči nas kako da sve naše komunikacione kanale treba da koristimo, bez uplitanja pređašnjih iskustava.    Neosuđujuća svesnost iz trenutka u trenutak.

Mindfulness Intenziv “In-Me” je akreditovani trening i jedinstven u ponudi, jer je sačinjen od vežbi meditacije, disanja, joge i elemenata NLP-a i koučinga. Svakodnevnom primenom u praksi, vaše telo dostiže sklad sa umom i duhom. Vremenom, stičete veštine kojima poboljšavate: zdravlje, koncentraciju, pažnju, upravljanje vašim emocijama, samokontrolu, koncentraciju, otpornost na stres, imunitet, komunikaciju, odnose…

Fokusom, prihvatanjem i otpuštanjem, osnažujete osećaj moći i sposobnosti da birate kako želite da reagujete.

Cilj treninga je da naučite da budete potpuno prisutni u svakom trenutku i živite vaš život punim kapacitetom onoga što stvarno jeste. Dobijate slobodu da osećate i živite sa uživanjem.

Namenjen je svima koji žele da unaprede kvalitet svoga života i zdravlja i mogu ga pohađati osobe svih uzrasta.

Trening ukupno traje 30 sati. Realizuje se online, preko zooma, kroz 8 radionica, jednom nedeljno u trajanju od 3,5 sata. 

Termini, cena i vreme održavanja radionica: 

Radionice će se održavati svakog utorka od 18h – 21.30h.

Termini su od 13.oktobra – 1. decembra 2020.

Cena treninga je 15000 dinara i može se platiti u ratama.

Sertifikat

Trening je akreditovan i svaki polaznik završetkom ovog programa dobija licencirani sertifikat: 

MINDFULNESS Intensiv “Me-In” – Institutes for Mindfulness Evolving “Me-In”, Berlin

Trener

Dr Vesna Danilovac – Mindfulness Trainer “Me-In”, Berlin.