U ordinaciju dr Vesne Danilovac, lajfkouča i praktičara kvantne harmonizacije, ulazi žena od četrdesetak godina. Žali se doktorki da joj se život pretvorio u pakao, da se stalno svađa s mužem, da je mnogo tužna i nesrećna.Čini joj se, kaže, da je izgubila konce nad svojim životom i da joj treba pomoć. Dok govori, drži se rukom u predelu srca. Dr Danilovac baš na to mesto spušta dva prsta, uz objašnjenje da će joj uraditi tretman kvantne harmonizacije. Za vreme tretmana žena sedi u fotelji i već nakon desetak minuta primetan je opušteniji izraz na njenom licu.

Pomogli smo i Bati Živojinoviću – Kvantna harmonizacija je brza i efikasna metoda, koja redukuje fizički i psihički bol, podstiče organizam na samoisceljenje.
Metoda predstavlja spoj starih istočnjačkih spiritualnih učenja, metode dve tačke i zapadnjačkih znanja savremene nauke, kvantne fizike i psihologije – objašnjava dr Danilovac. Tretman kvantne harmonizacije opušta, radi se bez upotrebe bilo kakvih aparata.
Uvek se postiže promena koja je za određeni osobu najbolja. Baš tako je bilo i sa ženom s početka teksta. Nakon četrdesetak minuta, koliko traje tretman, žena je ustala i rekla da se oseća kao preporođena. Bol u predelu srca je nestao. Smešila se. Šta se to dogodilo s njom, pitamo doktorku.
– Pozitivne promene dešavaju se nakon balansiranja poremećene elektromagnetne ravnoteže na najsuptilnijem i najmanjem nivou, kvantumu. Svojim dodirom terapeut proizvodi kvantne talase koji harmonizuju sve ono što u nama…