Pre dve godine došla je lepa, mlada žena (35), manekenskog izgleda sa stilom i velikim problemom. Dlanovi obe ruke bili su potpuno prekriveni debelim, orožalim, psorijatičnim, jako hrapavim promenama kože, koja je pucala i krvarila. Turpijom je skidala orožali sloj da bi mogla da se rukuje. Promene su počele da se javljaju i na petama. Dve godine se lečila širom sveta na različite načine, korigovala ishranu, primenjivala razne lekove, meleme, kreme…bezuspešno, stanje se pogoršavalo.

Miostatskim testom sam utvrdila da je osećaj odbačenosti i nedostka ljubavi odrastanjem u disfunkcionalnoj porodici uz oca alkoholičara i stalno fizičko nasilje, uzrokovalo promene na koži, koje su se povremeno pojavljivale i stalno pogoršavale.
Poslednjih godina osećala se “kao da je odbačena i od supruga” premda je on bio pažljiv, pružajući joj ljubav i podršku. Osećala je krivicu, nemoć i verovala da ne zaslužuje ljubav. Ispunjavala je očekivanja drugih i sebi bila najmanje važna.

Nakon samo 3 sesije oslobodila se negativnih emocija, osnažila samopouzdanje i počela da razvija ljubav prema sebi. Promene na koži su se povlačile. Krenula je da pohađa moje edukacije i nakon 6 meseci, njeni dlanovi su bili čisti i glatki. Danas radi sa ljudima i pomaže im da i oni budu dobro. Kada se izbalansira um I fizičko telo je zdravo.

👉🏻Koža je naša zaštita prema spolja od uticaja okruženja i granica našeg tela. 👉🏻Kožne manifestacije bolesti su neke duboko potisnute emocije, kojih organizam želi da se oslobodi ili kada se osećamo nezaštićenim.
👉🏻Psorijaza nastaje usled velikog pritiska i povređenosti i potreban nam je “oklop”, koji pravimo orožavanjem sopstvene kože.
👉🏻Štitimo se od bola i negativnog uticaja drugih ljudi.
👉🏻Alergije, ekcemi, osipi i ostale kožne promene ukazuju da se ne osećamo dobro u sopstvenoj koži.
S ljubavlju i željom da budete dobro❣️