Način vrednovanja sebe samih može vas vinuti u zvezde ili spusti na dno.

Kada verujemo u sebe to se odražava na sve aspekte našeg života. Hodamo podignute glave i sa osmehom i zato drugim ljudima delujemo privlačnije, što direktno utiče da se osećamo lepše.

Suštinu bi trebalo tražiti u stavu.

Samopouzdanje i vera u sebe ključni su za ostvarenje svakog životnog cilja. Ukoliko ga nemate, možete ga steći i potrebno je raditi na sebi. Kad sretnete osobu koja veruje u sebe, odmah je prepoznate. Ona zna šta želi i zna da može ostvariti sve što želi.

Osećaj straha koji se javlja u društvenim kontaktima i odlukama koje donosite rezultat je vašeg negativnog stava o sebi. Zbog narušenog samopouzdanja najčešće sabotirate dobre stvari u životu.

Traumatični događaji

Kada u kontaktu sa nepoznatim ljudima ili situacijama osećate napetost i pritisak, reč je o vašoj percepciji da ste izloženi opasnosti od povređivanja, jer ste nešto slično već proživeli. Javlja vam se osećaj straha, stida, napetosti i nesigurnosti. Često je takvo stanje izazvano nekim ranije doživljenim traumatičnim događajem ili nerazgrađenim opterećujućim stanjima. Wingwave kouč, posebnom tehnikom oslobađa klijenta od loših emocija koje prate određenu situaciju.

Dovoljno je nekoliko tretmana da budete sigurniji u sebe i osnažite svoje samopouzdanje.

S ljubavlju i željom da budete dobro❣️