Dečak je imao samo 7 meseci kada su ga doneli kod mene. Preko 70% kože njegovog tela bilo je promenjeno. Dijagnoza ALERGIJSKI DERMATITIS postavljena je u 3. mesecu života i premda je bio dva puta bolnički lečen i pod stalnom terapijom (antibotici, kortikosteroidi, antimikotici…) promene na koži su se širile. Zabrinuta majka je želela da utvrdimo tačne uzroke kožnih promena njene bebe.

Uradila sam miostatski test preko majke, dok je držala dečaka u krilu i na taj način dobila sve informacije o njemu, odnosno od njegove podsvesti. Utvrdila sam šta od terapije koju je primao je dobro za njega i šta ne. Dobila sam i ključnu informaciju zbog koje je i došla. Uzrok bebinog dermatitisa je bio psihosomatski, tačnije emocija besa. I tu nije bio kraj. Ustanovila sam da to nije bebin bes, već TATIN BES.

Majka je bila iznenađena i pomalo u neverici upitala: “Tačno je da je moj suprug nervozan, pod stresom i često to ispoljava burnim reakcijama, ali kako može bes moga supruga da utiče na njegovu kožu?” Objasnila sam da mi možemo preuzimati emocije drugih ljudi, naročito onih sa kojima živimo i delimo svakodnevnicu. Njihove emocije postaju naše i taj proces se odvija na nesvesnom nivou. Maleni je preuzeo emociju besa svoga tate, premda tata nije taj bes usmeravao prema njemu, ali ga jeste imao u sebi. Primenila sam kvantne metode u radu s bebom.

Predložila sam razgovor s tatom, koji nije došao kod mene sa njima. Njemu je bila potrebna terapija da se oslobodi sopstvenog negativnog stanja. Radilo se i s tatom. Vrlo brzo bebin dermatitis je počeo da se povlači i nakon 2 meseca sve promene su nestale. Maleni danas ima 5 godina i više nikada nije imao problem s kožom.

♦️ PROMENE NA KOŽI POVEZANE SU S NAŠIM GRANICAMA, OSEĆAJEM SLOBODE, SAMOPOUZDANJEM, NEZAŠTIĆENOŠĆU, AGRESIJOM I BESOM.
♦️ Ekcem kod dece je često u vezi s ponašanjem roditelja.
S ljubavlju i željom da budete dobro❣️