Ukoliko želite da s lakoćom povratite izgubljeni mir i naučite kako da se opustite, onda je autogeni trening, metoda izbora za vas.

♦️ Autogeni trening je kreirao nemački psihoterapeut Johanes Hajnrih Šulc i primenjuje se u praksi preko 90 godina kao metoda očuvanja zdravlja, prevencije stresa i postizanja duboke relaksacije.

♦️ Uči nas kako da koristimo povezanost uma i tela u regulaciji optimalnih procesa u našem organizmu.

♦️ Predstavlja vrstu AUTOHIPNOZE

♦️ Uspešno možemo i sami sebe uvesti u stanje transa i davati instrukcije koje mogu pozitivno uticati na naše zdravlje i život.

♦️ Naučno je potvrđena i moćna metoda trenutnog opuštanja, razgradnje stresa i dovođenja organizma u fizički, mentalni i emotivni balans.

♦️ Zdravstvena osiguranja nekih zemalja evropske unije preporučuju je u preventivne svrhe, omogućavajući svojim korisnicima da je besplatno nauče i spreče bolesti izazvane stresom.

♦️ Korisno je znati je unapred, kako biste pre stresne situacije, mogli da uđete u dobro stanje ili ga brzo povratite, ukoliko je stres nastao neočekivano.

♦️ Tehnika se uči 7 nedelja.

♦️ Vežbe/autosugestije se uvode nedeljno, nastavljajujući se jedna na drugu, na svakih sedam dana u kontinuitetu.

♦️ Podrazumeva svakodnevno praktikovanje određenih vežbi, pomoću kojih se i razvija automatska aktivacija relaksiranog odgovora u svakoj stresogenoj situaciji.

♦️ Na sličan način možete poštujući navedenu proceduru, usvojiti svaku sugestiju koju želite, poput: “Učim s lakoćom“, “Siguran sam u sebe“, “Mogu lako zaspati“, “Imam pravo na sreću“. Razmislite šta je vama važno i kako bi mogli to ugraditi?

♦️ Više informacija na www.vesnadanilovac.com-Kalendar treninga.

♦️ Prijave do 20.1.22. na kontakt@vesnadanilovac.com ili u DM.

♦️ BUDITE U MIRU, U SEBI, I SVETU OKO VAS.

Vaš vodič kroz ovaj trening, dr Vesna Danilovac