Postanite akreditovani Mindfulness trener/učitelj „In-Me“, Berlin.

NOVI, JEDINSTVENI TRENING ZA TRENERE U SRBIJI, kombinuje MINDFULNESS + NLP + COACHING.

Ukoliko primenjujete i uživate u  Mindfulnessu, meditacijama, jogi, vođenim fantazijama, skeniranju tela.. pozivam Vas na online treing „Mindfulness Trainer / Teacher In-Me“, Berlin. Stičete znanje i veštinu kako voditi Mindfulness trening i grupu, kako da kreirate svoj program i vodite marketing?  Mindfulness je neophodan za više sklada, mira, međusobnog razumevanja i to je razlog njegove svetske popularnosti i velike ekspanzije.

Preduslov za pohađanje ovog treninga je da ste završili „Mindfulness Intensive „In-Me“. Takođe, ukoliko ste učitelj joge, transcedentalne meditacije ili sličnih tehnika, možete u zavisnosti od stečenih kvalifikacija i predznanja, postati akreditovani trener ili učitelj Mindfulnessa.

Ciljevi treninga:

– Kreiranje sopstvenog Mindfulness treninga;
– Kreiranje audio i video materijala i plana vežbanja;
– Naučiti kako integrisati NLP i koučing tehnike u Mindfulness;
– Kako postaviti i voditi svoju gupu polaznika i marketing?;
– Kako raditi Mindfulness koučing s klijentima?;
– Rad na sebi kroz: refleksije, vežbe disanja, meditacije, jogu, rad na negativnim mislima, NLP tehnikama…

Pohađanjem treninga imate neograničen pristup svim materijalima na platformi Moodle, virtuelnoj učionici, različitih informacija, meditacija i linkova svesnog življenja.

Trening se odvija modularno u dogovoru sa polaznicima. Samostalno određuje svoju dinamiku rada svaki polaznik. Sertifikat se dobija kada se završe svi materijali za sopstveni trening (koncept treninga, brošura, marketing plan, audio meditacije 2 snimljene i video sa joga vežbama 1. i 2. nivoa). Edukacija sadrži standardne vežbe disanja, joge, meditacije određene prema pravilima Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) s elementima NLP-a i koučinga. Imate mogućnost samostalne kreacije svog treninga kao nadogradnju na definisane standarde, .

Termin početka treninga je 22.1.2024. od 17.30h do 21h.

Trening je online uživo, preko zoom platforme.

Sertifikat:

Mindfulness trener/učitelj „In-Me“ – Berlin. Akreditovani ste od Institutes for Mindfulness evolving In Me, Berlin.

Kotizacija:

58000 dinara uz mogućnost plaćanja u ratama.

Trener:
Dr Vesna Danilovac, Mindfulness Master Trainer  „In-Me“, Berlin.