Postanite akreditovani Mindfulness Trener/Učitelj  „In-Me“, Berlin.

Otkrijte novu dimenziju ličnog i profesionalnog razvoja. Predstavljamo vam priliku da se pridružite jedinstvenom treningu za trenera/učitelja Mindfulnessa u Srbiji, koji integriše Mindfulness, NLP (Neuro-Lingvističko Programiranje) i Coaching. Ukoliko osećate strastprema Mindfulnessu, meditaciji, jogi ili vođenim fantazijama, ovaj online trening je vaša sledeća stanica ka profesionalnom usavršavanju.

Zbog čega baš „Mindfulness Trainer / Teacher In-Me“ Berlin?

 • Steknite jedinstvene veštine – Ovladajte veštinama vođenja Mindfulness treninga i grupa, kreiranja sopstvenih programa i efikasnog marketinga.
 • Raznovrsne mogućnosti – Kao akreditovani trener, vaše mogućnosti su neograničene. Možete raditi sa grupama, u zdravstvenim ustanovama, školama, korporativnom sektoru ili započeti svoju privatnu praksu.
 • Promenite živote – Pomoću Mindfulnessa doprinesite boljem kvalitetu života drugih, smanjenju stresa i unapređenju mentalnog i fizičkog zdravlja.
 • Globalna popularnost – Pristupite aktuelnom globalnom pokretu koji promoviše sklad, mir i međusobno razumevanje.

Ko može da se prijavi?
Trening je idealan za one koji su završili „Mindfulness Intensive In-Me“ trening ili su već praktikanti i učitelji joge, transcedentalne meditacije i sličnih disciplina. Vaše predznanje i kvalifikacije odrediće vaš put prema akreditaciji koja počinje ovde.

Transformišite svoju strast u profesiju sa našim sveobuhvatnim treningom

Otkrijte kako da:

 • Razvijete sopstveni Mindfulness program: Naučite kako da kreirate i prilagodite jedinstvene Mindfulness programe za vaše buduće polaznike.
 • Kreirate kvalitetne materijale: Ovladajte veštinama kreiranja inspirativnih audio i video materijala, kao i efikasnih planova vežbanja za vaše polaznike.
 • Integrišete NLP i Coaching: Istražite kako da unapredite vaš Mindfulness program integracijom moćnih NLP i coaching tehnika.
 • Vodite i razvijate svoju grupu: Naučite tajne uspešnog postavljanja i vođenja grupe polaznika, kao i strategije za efektan marketing vašeg programa.
 • Primenite Mindfulness Coaching: Otkrijte kako da radite jedan-na-jedan sa klijentima, pružajući personalizovani Mindfulness coaching koji transformiše živote.
 • Sebe lično razvijate: Duboko zaronite u samorazvoj kroz refleksije, vežbe disanja, meditacije, jogu, rad na preobražaju negativnih misli i primenu NLP tehnika.

Ekskluzivni pristup resursima za učenje

Uz ovaj trening dobijate neograničen pristup bogatoj biblioteci materijala na platformi Moodle. Ova virtuelna učionica je vaš izvor za raznovrsne informacije, meditacije i resurse za svesno življenje, omogućavajući vam da se kontinuirano usavršavate i rastete kao Mindfulness trener.

Započnite svoje profesionalno putovanje

Pridružite se našem treningu i preobrazite svoju strast prema Mindfulnessu u profesionalni poziv. Kroz naš program, steknite veštine, znanje i samopouzdanje potrebno da postanete vodeći Mindfulness trener/učitelj, spreman da inspiriše i vodi druge ka boljem kvalitetu života.

Prilagodite svoj put ka akreditaciji prema sebi

Naš inovativni trening pruža vam slobodu da krojite svoje iskustvo učenja u skladu sa sopstvenim potrebama i tempom. Sa fokusom na konsultativnu superviziju, mi radimo zajedno s vama kako bismo osigurali da vaše obrazovanje odgovara vašim ličnim i profesionalnim ciljevima.

Fleksibilna dinamika rada

 • Individualni pristup: Svaki polaznik ima mogućnost da samostalno odredi svoju dinamiku rada, omogućavajući vam da učenje uskladite sa svojim životnim obavezama.
 • Zajedničko definisanje termina sertifikacije: Kroz interaktivne programe na treningu, termin za sertifikaciju će biti zajednički dogovoren, obezbeđujući da svi polaznici napreduju u skladu sa svojim tempom.

Put ka Sertifikaciji                                                                                                                                                 Za sticanje sertifikata potrebno je kreirati  sveobuhvatan set materijala za vaš sopstveni trening uključujući:

 • Razvoj koncepta vašeg treninga
 • Kreiranje brošure
 • Izrada marketing plana
 • Snimanje dve audio meditacije
 • Produkcija video materijala sa joga vežbama za 1. i 2. nivo

Bogat edukativni sadržaj

Edukacija obuhvata standardne vežbe disanja, joge, i meditacije u skladu sa pravilima „Mindfulness Based Stress Reduction“ (MBSR), obogaćene elementima NLP-a i coachinga. Osim toga, pruža se prilika za samostalnu kreaciju i prilagođavanje vašeg treninga, omogućavajući vam da dodate lični pečat na usvojene standarde.

Kreirajte trening koji odzvanja vašim glasom

Pozivamo vas da se pridružite našem treningu i iskoristite jedinstvenu priliku da oblikujete Mindfulness program koji odgovara vašim vrednostima i viziji. Zajedno, možemo izgraditi put ka vašoj akreditaciji kao Mindfulness trenera, podrđan znanjem, veštinama i samopouzdanjem potrebnim za inspirisanje i vođenje drugih.

Termin:

Početak treninga je 1.06.2024. od 9h do 16h.  Svi naredni termini konsultativnih supervizija sa učesnicima treninga se dogovaraju. Trening je online uživo, preko zoom platforme.

Sertifikat:

Akreditovani Mindfulness trener/učitelj „In-Me“ – Berlin od Institutes for Mindfulness evolving „In Me“, Berlin.

Kotizacija:

60.000 dinara uz mogućnost plaćanja u 2 rate.

Trener:
Dr Vesna Danilovac, Mindfulness Master Trainer  „In-Me“, Berlin.