PROGRAM TRENINGA KVANTNE HARMONIZACIJE

Kvantne metode za harmoniziranje

Različite kvantne metode su znanstveno dokazane i priznate. Njihovom primjenom potiče se trenutno samoiscjeljenje i vraćanje harmonije putem kvantnih valova i kvantnog skoka. Zdravlje je harmonija. Bolest je disharmonija. Metode su širenja čiste svjesnosti. Zasnovane su na povezanosti starih spiritualnih učenja – metodi dvije točke i suvremene znanosti – kvantne fizike i psihologije, iz stanja čiste svijesti. Usavršavali su ih dr Richard Bartlett, dr Frank Kinslow i Andrew Blake. Kvantni valovi iniciraju trenutne, velike pozitivne promjene, harmonizacije i transformacije na svim razinama i u svim područjima vašeg života.

Koji su ciljevi treninga?

1. Upoznati i naučiti različite metode kvantne harmonizacije.
2. Savladati i usvojiti vještine širenja svjesnosti.
3. Transformacija i harmonizacija osobnih tema i simptomatologije.
4. Praktična primjena metoda u radu na: sebi, s drugim ljudima, djecom, vezama, financijama, otklanjanju simptoma, životinjama i ciljano.
Učenje vještina čiste svjesnosti i praktična primjena metode dvije točke i univerzalne ljubavi je osnova Kvantne Harmonizacije (QH). Trening je interaktivan i kroz grupni rad svaki polaznik iskustveno spozna stanje čiste svjesnosti i načine brze harmonizacije i transformacije primjenjive na: organizam, posao, veze, financije, uvjerenja, različitu simptomatologiju, odnose s drugim ljudima, …. Tehnike su za balansiranja mentalnog, fizičkog, emocionalnog i spiritualnog nivoa organizma. Stvaraju trenutne uvjete za iscjeljenje na kvantnom nivou. Lako se primjenjuju, ne zahtijevaju predznanje i svi ljudi ih mogu naučiti i koristiti u praksi. QH ne djeluje samo na osobu kojoj se radi tretman već i na onoga tko radi.

Programi treninga

Trening Kvantne harmonizacije podijeljen je na dvije razine i traje dva dana. Osobnim izborom možete završiti samo prvu razinu ili proći cijeli dvodnevni trening.

1. Početni nivo Kvantne Harmonizacije (QH) – prva razina
• Materija i Kvantni valovi.
• Metoda dvije točke i energija čiste svjesnosti.
• Harmonizacija i transformacija organizma.
• Primjena QH u radu na sebi, drugim ljudima i daljinu .
• Transformacija različite simptomatologije (bol, strahovi, blokade..).
• Uspostavljanje balansa i ravnoteže
Završetkom prve razine ovladati ćete tehnikama primjene Kvantne Harmonizacije u radu na sebi, emocijama, radu s drugima i na daljinu.
2. Primijenjeni nivo Kvantne Harmonizacije (QH) – druga razina
• Intenzivna Kvantna Harmonizacija.
• Ciljana Kvantna Harmonizacija i blagostanje.
• Harmonizacija emotivnih veza, posla, komunikacije..
• Grupna QH.
• “Čista svjesnost” zdravlja.
• Jedinstvo, balans i cjelovitost.
Na drugoj razini dobivate znanja i mogućnosti iscjeljenja dubljih razina putem Kvantne Harmonizacije. Ciljano se radi na različitim temama. Upoznajete načine i tehnike postizanja blagostanja, harmoniziranje odnosa i komunikacije i načine svjesnijeg, sretnijeg i zdravijeg življenja.

Termini, mjesto, cijena, prijave za prvu i drugu razinu?

• Subota – 23.05.2015. – 09.30h do 16.00h. – Početna razina Kvantne Harmonizacije
• Nedjelja – 24.05.2015. – 09.30h do 16.00h. – Primijenjena razina Kvantne Harmonizacije

Cijena svake pojedinačne razine treninga je promotivna i iznosi 90 eura.
Ukoliko se prijavite za dvije razine ostvarujete popust i cijena za dvije razine treninga iznosi 150 eura.
Rezervacija mjesta se vrši uplatom avansa od 40 eura za svaku razinu.

Mjesto održavanja: Zagreb,Petrova 6

Prijavljivanje putem emaila: mbrkanac@gmail.com
Tel: 091 495 04 51

Trener edukator

Dr Vesna Danilovac je liječnik i Life Coach. Certificirana od strane „International Association of Coaching“ – Njemačka (2010.). Wingwave coach (2008.) i trener za “Magic Words” (2011.) certificirana od strane Instituta „Besser-Siegmund” – Njemačka. NLP Trener, certificirana od ICI-a Berlin (2013.). Prvi liječnik Reiki terapeut u Srbiji (2009.). Praktičar je Kvantne Harmonizacije (2009.) i Theta Healinga (2010.). Certificirani je učitelj Autogenog Treninga po Shultzu (2013.).
Predsjednica je međunarodnih europskih asocijacija IN-a i ICI-a za Srbiju.
Posjeduje dvadesetogodišnje specijalizirano trenersko iskustvo iz oblasti komunikacije, osobnog razvoja, uspjeha, poslovnog kodeksa, emocionalne inteligencije i korporativnih komunikacija.
Konzultant je iz oblasti osobnog i profesionalnog razvoja, marketinga, PR-a i korporativnih komunikacija.
Poslovnu karijeru započela je kao ordinirajući liječnik opće prakse radeći 7 godina s pacijentima. Potom se usavršavala u PR-u, marketingu, NLP-u, coachingu i energetskim metodama. Profesionalnu karijeru je razvijala radeći na visokim menadžerskim funkcijama u “Hipol”-u, “Saatchi&Saatchi”-u , “Polimark”-u i “Velefarm”-u.