Kako da ostvarite ciljeve u 2016. godini savetuje dr Vesna Danilovac.

Nova godina je pravo vreme za definisanje novih ciljeva. Predlažem vam da na papiru napišete deset ciljeva koje želite da ostvarite u 2016. godini. Definišite ih pozitivno. Ono što tačno želite. U prezentu, kao da su već ostvareni i da su samo vaši.

Na primer: „Odlično govorim engleski”

„Radim sjajan dobro plaćen posao”

„Imam idealnu težinu”

„Živim u blagostanju”

Potom papir sa napisanim ciljevima savijte i stavite u koverat. Koverat odložite na neko sigurno mesto. Otvorite koverat 31. Decembra 2016. Doživećete iznenađenje! Osam od deset napisanih ciljeva biće tada već ostvareno. Ovom tehnikom povećavate deset puta šanse ostvarenja onoga što želite, odnosno ostvaruje se 80 odsto željenog. Probajte, radi sigurno!

Tehnikom do uspeha

Još jedan način da ostavarite svoje ciljeve i potencijale jeste edukacija i savadavanje tehnika, Jedna od opcija je da spojite spojite ugodno i korisno i da naučite NLP na godišnjem odmoru, akreditovani trening program Internacionalne Asocijacije NLP Instituta iz Berlina. Treningom „NLP Business Practitioner” naučićete kako da primenom NLP-a (neuro lingvističkog programiranja) u različitim segmentima vašeg života, unapredite komunikaciju i ponašanje, ostvarite lične i profesionalne ciljeve, aktivirate i razvijete resurse koje posedujete i postignete viši nivo uspešnosti, sreće i zadovoljstva. Promeniće vaš ugao posmatranja i doživljavanja sveta. Stećićete različite veštine i naučiti alate kojima ćete izgraditi dobre strategije koje ćete moći da primenite u poslovnom i ličnom razvoju za postizanje željenog. Znanja koja se stiču:

• Kako da postanete vrhunski komunikator
• Kako da unaprediti sopstvenu komunikaciju sa različitim tipovima ljudi.
• Postavljanje ciljeva i njihova sigurna relizacija
• Razumevanje različitih stilovae razmišljanja
• Buđenje snage uma i svih resursa koje posedujete
• Svesno korišćenje nesvesnih komunikacionih procesa
• Maksimalno izoštravanje čula
• Kako NLP veštine primeniti u marketingu, prodaji, rešavanju konflikata, pregovaranju, koučingu

Trening traje ukupno 18 dana. Edukacija je podeljena u dva bloka od 5 i 13 dana, a sertifikati koji se dobijaju ovom obukom su DVNLP, HANLP, IN i ICI. Treneri edukatori su Dr. Nada Kaiser – psihoterapeut (ECP-europski certifikat za psihoterapiju) s 35-godišnjim iskustvom Life & Business Coach (DVNLP), docent na Univerzitetu u Stuttgartu i Nikaragvi (UCN) i međunarodni edukator i Dr Vesna Danilovac je lekar i kouč. Sertifikovana od strane “International Association of Coaching” – Nemačka (2010.). Wingwave kouč (2008.) i trener za “Magic Words” (2011.) sertifikovana od strane Instituta “Besser-Siegmund” – Nemačka. NLP Trener, sertifikovana od DVNLP i ICI-a Berlin (2013.). Prvi je lekar Reiki terapeut u Srbiji (2009.). Praktičar je Kvantne Harmonizacije (2009.) i Theta Healinga (2010.). Sertifikovani je ucitelj Autogenog Treninga po Shultzu (2013.) Predsednik je međunarodni evropskih asocijacija IN-a i ICN-a za Srbiju.