Vaše priče

Darko Cvetkovic, NLP Master trener, Energi house

Mindfulness je dubina, pravi život, okratanje ka sebi i razumevanje sebe.

Biti svestan znači biti stvarno živ, disati znači uneti život u sebe.

Prezadovoljan sam edukacijom jer je fantastična kombinacija tehnika koje su izvrsne same po sebi NLP, disanje, meditacija, a kao spoj daju neverovatne rezultate.

Vesna kao predavač izvanredna, posvećena i pažljiva prema svakom učesniku.

Moj život je nakon ove edukacije definitvno jednostavniji i dublji u isto vreme.

Jelena Mirkov

Veoma mi se dopadate kao predavač i za mene su impresivni i Vaša biografija i Vaš pristup ljudima i predavanju.

Prosto, iako me recimo NLP uopšte nije interesovao zbog načina na koji se kod nas prenosi i promoviše, od Vas bih volela da ga učim nekada kada bude momenat, zbog Vas kao predavača i poverenja koje stvarate sa lakoćom, upravo jer ste tako prirodni i opušteni u radu. Umete da posedujete (svet) svoje znanje i to mi se posebno dopada.

Kvantna harmonizacija je divna metoda, koristim je. Ređe nego što bih volela, zbog male dece i 2 posla i drugih praksi, ali zaista pokreće energiju i rekla bih, svaki put tačno onoliko koliko je potrebno. Nekad silno mnogo, nekad tek tek.

Miostatski test sam naučila ranije iz knjige i gledala sam primenu, nije mi bio novist, ali sam ipak želela da uživo prođem obuku sa nekim ko je stručan i koristi ga u praksi.

Zahvalna sam za sva znanja koja ste podelili sa nama.

Tanja Vujović

Hvala mnogo na sjajnoj edukaciji o Kvantnoj harmonizaciji. Kao i uvek, dajete puno korisnog i primenjivog znanja. Kada Vi objasnite i pokažete, sve izgleda lako i jednostavno. Bogatija sam za jednu divnu metodu samopomoći čije sam benefite osetila još tokom edukacije. Još uvek mi je sve nestvarno kako brzo pomaže. Radujem se onome što tek sledi, kada je budem primenjivala na sve segmente života.

Marija Stanojevic, Coach,ICI Berlin.

Na edukaciji za kouca sam obogatila i lično i profesionalno iskustvo.

Sve vreme sam imala utisak da sam na pravom mestu, da tu pripadam, na pravom mestu i sa pravim ljudima. I sve vreme svoja, autentična.

Velikim delom je ovako izgledalo zahvaljujući atmosferi koju je Vesna, kao trener, kreirala.

Bilo je prostora za svakog od nas da iz ugla niše sa kojom radi ili želi da radi, dobije odgovore od Vesne kako može da primeni ono što smo na edukaciji učili.

Vesnino iskustvo i široko deljenje primera iz prakse, demonstracije tehnika kroz sesiju sa nama, naše vežbanje svake tehnike na treningu, doneli su da kao kouč imam jasnoću i znam kako da vodim klijenta kroz proces.

Vesna, hvala od ❤️

Slađana Jokić-Čitlučanin

Draga Vesna,

ovim putem želim javno da Vam se zahvalim na nesebičnom davanju sebe nama kao polaznicima Vaše edukacije za COACH ICI – Berlin. Način na koji prenosite svoje nemerljivo znanje i iskustvo, Vaš srdačan i topao pristup svakom od nas, je ono što Vas izdvaja od mnogih edukatora sa naših prostora.

Rad u malim grupama, asistencija, praktični primeri i saveti, stručna pomoć i podrška prilagođena svakom od polaznika je nešto što ovu edukaciju, koja nije ni malo laka, čini da je svako on nas sa lakoćom isprati. Tehnike i alati koje sam naučila na Vašoj edukaciji su mi prvenstveno pomogli da sama sebi mogu pomoći u raznim dilemama, nedoumicama, rešavanju problema. A zatim i da to stečeno znanje mogu da primenim u radu sa ljudima. Sigurnost i samopouzdanje koje sam stekla učeći od Vas, su mi velika podrška u daljem radu.

Neizmerno zahvalna na svemu što sam dobila od Vas kao edukatora, radujem se našem novom susretu na nekoj novoj edukaciji.

Slađana Jokić-Čitlučanin
sertifikovani COACH ICI

Milena Antić

Milena Antić(34) je diplomirani ekonomista, zaposlena u kompaniji za proizvodnju i prodaju medicinske opreme i ovo je njeno iskustvo sa wingwave metodom:

– „Prvo iskustvo sa wingwaveom sam imala pre godinu dana. Želela sam da eliminišem stres i osećaj pritiska koji sam konstantno imala. Ranije nisam bila upućena i praktikovala takve metode, samo su mi prijatelji koji su probali, rekli da je na njih delovalo pozitivno. Već u toku prvog tretmana osetila sam veliki užitak praćen opuštanjem i oslobađanjem napetosti. Primetila sam da mi se povećala koncentracija na poslu i više nisam bila pod pritiskom. Nastavila sam da dolazim dalje na koučing, jer sam osećala da imam u sebi potencijale koji su bili blokirani. Vrlo brzo primetila sam da mi se značajno podiglo samopouzdanje i vera u sebe. Postala sam strpljivija, ne brzam sa odlukama i više nemam velikih oscilacija u raspoloženju, što je ranije bio čest slučaj. Ušla sam u stanje ravnoteže, pozitivnije mislim, imam više motivacije, jer lepše gledam na sve u životu. Sada sam zadovoljnija, imam svoje ciljeve, osećam spremnost i želju da ih ostvarim. Wingwave je promenio mene samu, kao i moj život“

Dr Tanja Vučković

Ako ostanemo na površini, nikad nećemo čuti tišinu dubine. Unutra se skriva sva lepota ljudske duše. Zove da bude istražena.

Draga Vesna, hvala ti što mi pomažeš da je otkrijem, što me inspirišeš i stimulišeš, što to radis velikodušno i s ljubavlju. Želim ti da i dalje budeš žena, a ljudina. Da zadržiš snagu u pogledu, osećajnost u duši i život sa široko otvorenim rukama… na svakom ramenu po džak tereta, a u nogama osećaj lak da sve možeš i sve umeš! Hvala ti na vetru koji me tera napred i na lakim nogama da mogu sve.

Nataša Gaćeša, Beograd

Kod dr Danilovac sam zavrsila NLP Practitioner i nastavljam Master NLP.

Od prvog susreta i kroz sve vežbe, module, prezentacije, povratne informacije sam svedočila da veoma posvećeno, profesionalno i sa najvišim etičkim principima prenosi svoja znanja.

Svi mi koji dugo radimo sa ljudima znamo da je to vrlo odgovoran posao i da je malo onih što u domenu edukacija opstaju po kvalitetu usluge, ukupnoj ponudi.

Kao i da je još manje onih što uz prosvetiteljsko umeće i kongruentnost, imaju za to i potvrdu u vidu evropske i svetske licence.

Aleksandra Stamenković

Feeback na edukaciju za Coach ICI (International Association of Coaching Institutes), Berlin

Kao neko ko je mnogo učio i stalno uči, sasvim sigurno mogu da kažem da mi je edukacija za COACH, ICI (International Association of Coaching Institutes) Berlin, koju vodi dr Vesna Danilovac, pružila neka od najvrednijih i najkorisnijih znanja i iskustava koje sam do sada stekla.

Sadržajan program edukacije, pored sveobuhvatne obuke za pripremu i vođenje koučing procesa, primenu preko 20 koučing tehnika, ovladavanja veštinama uspešne komunikacije i davanja konstruktivnog feedback – a, ujedno je i prilika za opsežan rad na sebi i lični razvoj.

Ovladavanjem načinima pravilnog definisanja ciljeva, koraka ka njihovom ostvarivanju, veštinom uviđanja resursa i potencijanih poteškoća na putu ostvarenja, stičemo mogućnost da ono što su na početku bile samo želje pretvorimo u realnost.

Stubovi, principi i procesi NLP – a (Neuro Linglističkog Programiranja) na koje se oslanja ova edukacija daju nam jednu novu dimenziju razmišljanja, planiranja, delovanja, razumevanja sebe i sveta oko nas.

Jedan od najvažnijih koučing alata, kojim se iscrpno bavimo na edukaciji, jesu pitanja koja koristimo u procesu koučinga sa drugim ljudima i koja delotvorno možemo upotrebiti u poslovnom i privatnom okruženju, kao i u procesu ličnog rasta.

Postavljanje pravih pitanja kada želimo da postignemo neki cilj, otkrijemo i rešimo problem, aktiviramo resurse, otklonimo blokade, otkrijemo svoje duboke emocije ili šta je to što zaista želimo (da postignemo ili živimo), šta je dobra namera trenutno nepoželjnog ponašanja, omogućava nam da bolje upoznamo sebe, suočimo se sa svim što „nosimo“ i konstruktivno krenemo put promene ili ostvarenja cilja.

Naravno, sve je to moguće kada učite prave stvari na pravi način od pravih ljudi. I podjednako je važan sadržaj edukacije, metodologija rada i stručnost i iskustvo trenera.

Posebno je značajno da smo sve sadržaje, tehnike, procese predviđene programom edukacije, pored sticanja teorijskog uvida, imali priliku i praktično da primenjujemo kroz vežbanje u malim grupama, simulaciju, razmenu, diskusiju, timski, mentorski i supervizijski rad, sa dovoljno izdvojenog vremena, u sigurnom i podstičućem okruženju.

Praktična primena naučenog kroz rad na ličnim, aktuelnim temama čini da se učenje odvija paralelno sa radom na sebi i ličnim rastom i to je višestruka dobit i dobrobit za polaznike ove edukacije.

Dragoceno iskustvo trenera, stručnost, otvorenost, visoki etički standardi, povezanost sa međunarodnim relevantnim institucijama, asocijacijama, stručnjacima i literaturom čini ovu edukaciju visoko kvalitetnom.

Kada jednom osetite dobrobit ovog načina razmišljanja i delovanja više ne želite da ga napustite, on postaje sastavni deo vašeg identiteta omogućavajući vam veću fokusiranost, prisutnost, svesnost, osvešćenost, uvid u lični život i rast, a sve to prati povećana motivacija, samopouzdanje, uspeh, efikasnost, ispunjenost, zadovoljstvo, sreća.

Kažu da je ovaj način razmišljanja karakteristika uspešnih ljudi. Ja sam nešto više od dve godine u njemu i mogu da kažem da „radi“. Pomerio me je iz tačke u kojoj sam bila zaglavljena i odveo dalje od svega što sam do tada mogla, želela, umela, očekivala, usudila se! Zato ovu edukaciju preporučujem svima.

Dragana J. Kuprešanin

Da se sve dešava u pravu vreme i baš kada je to za nas najpogodnije, govori i činjenica da je dr Vesna Danilovac u moj život ušla baš kada je on bio na najvažnijoj prekretnici. Od tada ona je moja zvezda vodilja, a njene edukacije (od kojih do sada nijednu nisam propustila) upotpunjuju moje znanje i oplemenjuju moj um na najuzvišeniji način.

Slavica Živković, Life Coach

Vesnu sam upoznala 2019.godine na edukaciji za Kvantnu Harmonizaciju. Njena specifična energija me je motivisala da nastavim sa radom na sebi. Iste godine u septembru sam krenula na NLP Practitioner kod nje i to smatram svojom najboljom odlukom u životu.

Moj život je postao kvalitetniji, a odnosi sa ljudima skladni i puni razumevanja. U svoj život sam počela da privlačim ljude i događaje koji mi pomažu na putu ka uspehu.Vesna je sjajna žena, izuzetan stručnjak u svom poslu, puna empatije i razumevanja. Sigurna sam da je u moj život došla u pravo vreme učinivši ga čarobnim.

Hvala ti na podršci i motivaciji.

Jelena Grigorov, Diplomirani psiholog

NLP mi je doneo novo sagledavanje sebe, drugih ljudi i odnosa u svom okruženju. Naučila sam kako da postavim i ostvarim ciljeve, otključam sopstvene potencijale i kreativnost i učinim ih dostupnim u svakom trenutku, kao i da naučeno prenesem u radu sa drugim ljudima. Preporučila bih ga svakom ko želi da bude kreator svog života, da inicira promene i iz svake situacije izvuče maksimum lične dobiti.

Svetlana Stamatović

NLP

Jedna od čarolija u mom životu. Doneo je velike promene, više ništa nije isto, sve je mnogo bolje.
Ljudi koji me dugo nisu videli komentarišu kako sam zračim i izgledam mlađe.

NLP COMUNICATION

Moja prva fascinacija.
Od samospoznaja koje sam dobila pohađajući ga, popalile su se sijallice u mojoj glavi, osećala sam se kao svetleća reklama. Sada znam da je to sasvim u redu, pa ja sam taj tip ličnosti-kinestetičar.

NLP PRACTICIONER

Džoker mog života.
Nijedna edukacija, iako mi ovo nekako skromno zvuči, nije na mene ostavila takav utisak i proizvela toliko promena, samospoznaja i uvida.
Imala sam utisak da mi se dogodio „godišnji servis“ koji radim na svom autu poslekoga ide kao zmaj.
Toliko predivnih, za mene potpuno novih tehnika: Kalibriranje, Raport, Perceptualne pozicije, Submodaliteti, Generator novog ponašanja, Meta modeli, Miltonov govor, Diznijeva strategija… iiiiiii još mnogo toga. Koliko novih mogućnosti za moj sadašnji i budući život. Ne manje važno i prošlost, najvažnije za detinjstvo, ništa nije kao što je bilo.
Dobro sam zapamtila i spoznala rečenicu: „Nikad nije kasno za srećno detinjstvo.“
Kako bi bilo dobro da deca u školi mogu da saznaju i nauče nešto od ove čarolije. Sigurna sam da bi mnogo lakše i lepše išli kroz život.
Napravila sam zahvaljući svemu što sam naučila i primenila razne promene u svom životu. Neki ljudi su otišli iz njega, prihvatila sam to uverena da upravo tako treba da bude.
Mnogo novih, divnih i pametnih ljudi je ušlo u moj život i srećna sam zbog toga. Gledala sam, kako zajedno sa mnom, prolaze kroz sopstvene promene i na moje oči se menjaju na bolje.
Prava, pravcata čarolija!

NLP MASTER

Nešto još više. Osećam se kao da zaranjam sve dublje i dublje, a vazduha imam. Još novih tehnika, još novih uvida na drugačiji način, dublji.
Učim jako značajne i meni važne stvari sa takvom lakoćom.
Fantastične edukacije sa puno primera i praktičnog rada tako da se odmah mogu videti rezultati, nakon primene.
Kroz sve nas to vodi poseban i tako posvećen edukator – Vesna Danilovac. Ništa ne bi bilo upravo ovako sjajno da nema nje.

Moje majstorstvo:

NLP me je naveo da krenem na svoj put od „Pepeljuge ka Princezi“.
Vratila sam se sebi i tako mi je sada dobro sa mnom.
Otvaram se i širim za nove izazove.
Ostvarila sam neke zadate ciljeve i ne namerevam da stanem jer sada živim i radim ono što jesam.

Hvala svima koje sam upoznala na svom putu promene!

Sandra

NLP – dr Vesna Danilovac

Moje ime je Sandra, živim u Podgorici. Završila sam NLP Practicioner obuku kod dr. Vesne Danilovac. Ljudi bi me pitali: Zašto ideš u Beograd na NLP obuku kad ih ima ovdje koliko hoćeš? Da, bilo je raznih izbora, a zašto sam izabrala Vesnu? Od našeg prvog susreta nešto je bilo u njoj što me je zvalo na razvoj. Danas, na kraju tog dijela puta, znam, izbora ima dosta ali samo je jedan vrijedan i pravi.

Dr Vesna Danilovac je posebna žena, magična i čarobna, puna znanja i spremna da to znanje podijeli sa nama koji smo njeni učenici i da time učini naš život bogatijim. Za svo ovo vrijeme obuke dala nam je svoje posebne emocije, mnogo razumijevanja, podrške i strpljenja i zato je i njen NLP čaroban.

NLP dr. Vesne Danilovac dao mi je najveću moguću vrijednost, a to je susret sa samom sobom. Onog momenta kad se sretnete sa sobom sreli ste se sa istinom a to daje rezultat na svim poljima života, tada i počinjete da živite.

Draga Vesna, hvala Vam na vremenu, trudu, strpljenju i znanju koje ste nam dali; hvala Vam što nas vraćate sebi jer šta je vrednije od toga nego sresti se sa sobom.

Milana

Ukoliko vam je cilj da poboljšate sebe, da naučite mnogo, a da se pri tom osećate slobodni da budete ono što jeste, možete se osloniti na podršku velikog profesionalca i sjajne osobe kao što je Vesna.

Veliko znanje, koje prelazi u Znanje, velika posvećenost i jedan suštinski kvalitet je ono što sam ja dobila na njenim edukacijama.

Vesna živi ono što radi. Vesna živi Ljubav sa velikim Lj koja se preliva u toj meri da je osetimo i kao klijenti i kao polaznici njenih edukacija.

Ona je coaching podigla na viši nivo, a ono što sam u tim susretima dobila, je, pre svega, podrška da dođem do svog najboljeg rezultata u datom trenutku!

Rado ću ubuduće dolaziti na njene programe i edukacije, jer mi je važno da učim od najboljih!

L.M

NPL PRACTITIONER

Posle kvantne harmonizacije poželela sam da završim kod Vesne i NLP practitioner. Znala sam da ću uživati na njenim predavanjima, da će biti zanimljivo i drugačije. Ona je sjajna žena!

NLP menja sve. Način na koji razmišljate, odnose prema sebi i drugima, perspektive, komunikaciju, jednostavno izvlači najbolje iz čoveka. Ta promena se dogodila svima koji su bili sa mnom na edukaciji. Na kraju obuke svi smo imali rezultate, kod nekih su oni bili zaista veliki da ne kažem životni. Takav je slučaj kod mene. Ja sam bila u vezi koja nije baš najbolje funkcionisala. NLP mi je pomogao da na drugačiji načim sagledam tu vezu, t.j. otvorio mi je oči. Shvatila sam gde grešim. Uopšte nisam bila svesna da sam zapravo ja bila ta koja je tu vezu činila napetom. Sada se ta ljubav razvija i na potpuno je drugom nivou. Druga stvar je samostalan život. Odselila sam se u prelep stan u centru grada. Iako u trenutku kada sam postavljala ovaj cilj nisam imala finansijskih mogućnosti da iznajmim stan, cilj se ostvario. Ne plaćam kiriju, jer čuvam stan prijatelju, i to se dogodilo baš onoga dana kada sam i postavila rok za ostvarenje cilja. Ima još mnogo lepih stvari koje su se dogodile ali ove dve su meni bile najvažnije. Samo da napomenem da posao i novac idu uzlaznom linijom ;). NLP master je moj sledeći korak.

Lidija

KVANTNA HARMONIZACIJA

Ovo je najbolja tehnika koju sam do sada upoznala. Bukvalno mi je promenila život. Koristim je svakoga dana i čini da je moj život u harmoniji. Pomaže mi u raznim situacijama: kada mi je potrebno parking mesto, kada želim da imam skladan odnos sa nekm osobom, kada imam cilj koji želim da ostvarim, kada želim da se opustim ili lako zaspim. Kada ja ili neko meni blizak ima neki zdravstveni problem, lako se smanjuju bolovi ili potpuno nestaju. Kada osetim da me hvata neki virus bukvalno ga u startu rešim. Više puta sam pomogla prijateljima sa izgubljenim prtljagom na aerodromima, stvari su im pronadjene u roku od 24 sata. Mogu da pomažem i drugim ljudima a to je za mene posebno važno. Metoda je jednostavna, lako se primenjuje, nisu potrebni posebni uslovi. Vesna je odličan prdedavač, strpljiva, interesantna i uvek je tu da pomogne i objasni. Kvantna mi je pomogla da kasnije odem i na mnoge druge edukacije koje sam želela a u tom trenutku nisam imala finansijske mogućnosti, kao što su na primer NPL pracitioner i NLP Master. Sa kvantnom je sve moguće!

Dragana Mišović

Ja definitivno nisam ista osoba u septembru i danas. Razlog je NLP. Osećam da se menjam, ne mogu to baš opisati rečima. Sa svakog modula sam izlazila sa osećajem i mislima: “Wow! Šta sam sve danas naučila o sebi!” Sa toliko energije sam izlazila sa svakog modula.

Nisam očekivala da ćemo raditi toliko sa nesvesnim, to mi je baš bilo prijatno iznenadjenje. Imam osećaj da sam posle svake vežbe saznala još nesto novo o sebi. Divan je osećaj kada osvestim neko stanje i emociju u sebi. Prvo boli, teško mi je, plače mi se, prodrma me žestoko, i onda dodje prosvetljenje i lakoća…lakše se diše. Kao sinoć na kraju predavanja, kada smo Nada i ja imale istu emociju i u trenutku zajedno je osvestile…. pronašle smo zajedničke tačke…. iste vrednosti naših porodica, ista ograničenja.

Za mene je otkriće rad u grupi i koliko može podrška grupe da bude doprinos.

NPL mi je doneo oštrinu uma u komunikaciji. Primećujem kod ljudi ono na šta ranije nisam toliko obraćala pažnju – gestikulaciju, govor tela. Počela sam da dajem prednost neverbalnoj komunikaciji. Postala sam fleksibilnija, prihvatam i ne procenjujem ljude jer svi imamo različite mape uma i perceptualne pozicije.

Potpuno mi je zanimljivo da u raznim segmentima života prepoznajem NLP tehnike, aksiome i ono o čemu smo razgovarali ovde. U sebi samo uzviknem: “Hej pa ovo je NLP!” i nasmejem se.

Na poslu sam imala trening iz Risk menadžmenta i u izlaganju predavača prepoznala nešto od NLPa.

A da li primenjujem tehnike? Mogla bih i više i želim u narednom periodu da ih više primenjujem. Kao za mnoge stvari – da udje u automatizam treba praktikovati. Kako vežbam telo, tako ću vežbati UM.

Poslednje četiri nedelje obeležila mi je povreda noge, ni malo prijatna. Hiljadu pitanja: Zašto baš sada? Kako se meni to desilo? I kako ću sada trčati polumaraton u Beogradu?! Da li ja to sebe sabotiram? Pa ja sam radila “cilj” pred grupom čije ostvarenje sada dovodim u pitanje!….Sve u kontekstu i drugih segmenata mog života. Gde ja to samu sebe sabotiram? Nemojte misliti da sam došla do odgovora i dalje radim na tome.

NLP aksiom kaže – “Ne postoji neuspeh, samo povratna informacija”. Pitam se šta sam naučila i polako mi dolazi odgovor.

Tokom ovog perioda sam radila Reframing sa Oliverom (dok mi je lečila nogu), sidrila sam svoje dobro raspoloženje, zdravlje i hrabrost, radila Swish metodu da zamenim pažnju sa bolesne noge i slabost na zdravlje i snagu. I kada sam u ordinaciji čekala da mi se uradi ultrazvuk i bila utrnula u neizvesnosti da li će morati i hirurgija da se umeša, rekla sam sebi – “Sve se dešava za moje najveće dobro!”…. I tako je zaisa bilo.

I još nešto, svuda sa sobom nosim svoj čarobni ćilim!

Olivera

Za NLP znam već par godina ali nisam sebe videla u njemu. Na jednoj Vesninoj edukaciji, slušajući neka njena životna iskustva I koliko joj je NLP pomogao, zainteresovala sam se. U njenim pričama sam se prepoznavala. Pomislila sam, možda je to I moj put za prevazilaženje blokada sa kojima nisam znala šta ću. I kao što kažu, kada je učenik spreman učitelj se pojavi…moj je došao, prepustila sam se I uplovila u svet NLP-a.

To putovanje je za mene od samog početka čarolija. Upoznala sam divne ljude i verujem, započela neka divna prijateljstva. Spoznala sebe na jedan novi način. Oduvek sam htela da budem čarobnjak svog života i da tu svoju čaroliju delim sa svima koji su na mom putu i učinim im živote lepšim. U NLP-u sam dobila alat za to i magija može da počne. Ono što je za mene najbitnije, počela sam da verujem u sebe…desio se taj KLIK koji mi je celog života nedostajao. Uporedo sa edukacijom borila sam se za zdravlje svoje majke i očuvanje porodice. U tom procesu sam svakodnevno bila okružena ljudima sa istim problemom. Primenjivala sam znanja koja sam sticala sa svima vama i pomagala sam kako sebi tako i svima njima. Jasnije sam ih čula, prepoznavala ono što ranije ne bih umela, bolje sam razumela i dolazila do jasnijih zaključaka navodeći i druge na isto. Počela sam da upoznajem jednu novu sebe i to mi se dopalo. Rađaju se nove ideje, otvaraju novi putevi i ja sam spremna da im se prepustim jer znam da će uvek sve biti onako kako je najbolje za mene. Spremna sam da budem alhemičar svog života.

I za kraj bih vam ispričala jednu priču.

Bila jednom jedna Olivera, živela je u visokoj tvrđavi koju je sama vredno sagradila. Verovala je da je to mesto u kom je najsigurnija i trudila se da bude srećna. A onda se jednoga dana u njen život pojavila dobra vila i NLP sa njom. Zahvaljujući njoj Olivera je postajala sve hrabrija i počela da izlazi iz svojih zidina. U početku stidljivo, pa sve sigurnije i na kraju je donela odluku da napusti svoju tvrđavu i krene da upoznaje svet i sebe u njemu… Živela je srećno do kraja života.

M.H.

Draga Vesna,

Prošlo je godinu dana od mog pohađanja seminara Kvantne harmonizacije u Beogradu i osećam da mi je dužnost da podelim sa Vama svoje iskustvo i zahvalim Vam se na znanju i veštini koje ste mi preneli.

Moja motivacija za odlazak na seminar je bila opšta blokada, nisam imala ideju kuda bi trebalo dalje da idem u životu. Znala sam čime nisam zadovoljna i bila svesna ogromne energije koju posedujem a ne znam gde da usmerim. Nekako, nisam videla alternativu za postojeće stanje, a sve što sam i pokušavala da učinim, delovalo je kao da stagnira.

Kada ste u toku seminara pričali o tome šta će sve dalje da nam se dešava, zvučalo je dobro ali i dalje nisam mogla da pojmim šta bi to meni moglo da se dogodi da mi toliko izmeni život.

Kada pogledam sa vremenske distance od samo godinu dana, mogu zadovoljno da se osmehnem.

Vratila sam se na časove joge, u moj život su neočekivano počeli da se pojavljuju novi, predivni ljudi i nove, predivne priče, prilike i iskustva, imala sam sjajne uvide, počela da formulišem i realizujem ideju po ideju, poslovni ambijent tj. poslodavac mi se promenio tako da je sada za mene sasvim prihvatljiv, napravila sam svoj lični plan razvoja i poslovni plan i počela da pravim prve korake ka njemu. I na kraju, kao najvažnije, ostala u drugom stanju, što se dugo želelo i očekivalo. Sve u svemu, osećam čvrsto tlo pod nogama koje se ogleda u mojoj čvrstini i znam šta želim, moja pozicija je potpuno drugačija i sad se već nejasno sećam osećaja izgubljenosti od prošle godine.

Kvantnu harmonizaciju sam primenjivala i na drugima i tu su se pokazali dobri rezultati, na granici sa verovatnim.

Predrag Marić, Načelnik Sektora za vanredne situacije Srbije

Dr Vesnu sam upoznao u maju 2014. godine, u periodu kada su Srbiju pogodile poplave nezampaćene do tada. Skoro 30 dana je bilo potrebno da se situacija koliko toliko normalizuje. Slobodno mogu da kažem da ne bih izdržao bez pomoći dr Vesne Danilovac.

Aneta

Moje iskustvo sa primenom kvantne harmonizacije delom je tipično iskustvo jednog „nevernika“ u alternativne načine izlečenja,samoizlečenja ili samopomoći. Kod Vesne Danilovac me je, pretpostavljate, dovela nevolja. Dijagnoza kancera, šok i početak lečenja zvaničnom medicinom. Rešila sam da probam još nešto. Na preporuku prijateljice upoznajem se se sa Vesnom i poklanjam joj elementarno poverenje, kao čovek čoveku jer je to bio i njen pristup. To me je „kupilo“ da dolazim i dalje. Tretmani kvantne harmonizacije, često kombinovani sa reikijem i wingwave-om odvijali su se spontano, sa obostranim poverenjem i ja sam se sve više opuštala i sve jasnije osećala promene u mom telu, ali i u emitovanju energije ka drugima. Na samom početku, Vesna mi je rekla da ona ne može da izleči kancer, ali da može da mi pomogne da se moj organizam bori neverovatnom snagom, što sam ja i osetila. Nikada pre toga nisam razmišljala o mojim unutrašnjim blokadama i njihovom uticaju na moje zdravlje. Moja uverenja? Uvek sam verovala da nisu sporna. Kvantna harmonizacija me je demantovala, pokazala pravi put ka izlečenju i osvestila. I što mi je bilo najvažnije pomogla da mnogo lakše prebrodim krize tokom lečenja,da imam veru i da se borim. I što je najvažnije da znam kako da se borim. Sve to zajedno, pomoglo mi je da savladam bolest. Lečenje sam završila, predstoje mi kontrole, vratila sam se normalnom životu. Sa Vesnom sam i dalje u kontaktu i često je pozovem da me ohrabri da izgovorim tako željenu rečenicu: JA SAM SADA ZDRAVA OSOBA.

Jasmina Stojanović, glavna urednica časopisa “Sensa”

Postoje mnoge teme o kojima možete čitati, ali to vam neće doneti rezultate kao ih iskustveno doživite sa stručnjacima u toj oblasti. Vesna Danilovac je dugogodišnja saradnica magazina Sensa i na mnoge načine je doprinela da naši čitaoci poboljšaju svoje živote, međutim, direktni rad sa njom pružio mi je mnogo više od teme na kojoj se radi i sadržaja samih radionica. Doživeti i osetiti energiju predavača je nesumnjivo dragoceno kao i samo znanje koje se tom prilikom razmenjuje.

Andrej Mirković, Zagreb

Moram priznati da puno stvari u životu dolazi slučajno, a tako se dogodilo i sa odlaskom kod dr Vesne Danilovac. Jednog dana me je nazvala sestra i rekla da je bila kod Vesne i da je oduševljena tretmanom i šta joj se dogodilo, te mi je na brzinu ispričala kako je prošao njen prvi tretman. Posle mi je uz kafu, sve lepo objasnila pa sam i ja odlučio da zatražim tretman kod dr Danilovac. U početku mi se najviše dopala činjenica da se jedan doktor medicine bavi ovakvom vrstom terapije, jer mi je već bilo dosta šarlatana sa 2 razreda srednje škole koji su pročitali par skripti, odgledali 3 filma i postali “ isceljitelji“. Prvi utisak je bio obećavajući, prostor je bio čist i uredan, Vesna smirena i nasmejana, a pomogao je i mirisni čaj od jasmina. Naravno da sam se raspitao pre dolaska ko je Vesna i čime se bavi, a pored Interneta i novina, najviše mi je bio obećavajući tekst o njoj u Politici, rekoh sebi, ipak su to ozbiljne novine.

Najveći problem mi je bio strah od lifta, aviona i uopšte zatvorenog prostora. Mesec dana pre dolaska sam bio u nekom glupom hotelu gde mi je soba bila na 3. spratu, a sala za doručak na 12. Dok sam isao peške na 12. sprat tešio sam se da je to dobro za kondiciju i liniju. Tako sam se tešio svaki put, a nekorišćenje aviona sam pravdao da i nisu tako bezbedni za put.

Terapija je počela opuštajućim razgovorom da bih usred tretmana počeo da osećam, kao da mi neko sipa kante hladne vode po ledjima koja se sliva preko nogu do stopala i tako bez prestanka. Shvatio sam da je Vesna nešto pokrenula u meni, jer je bila ispred mene i nije me uopšte dodirivala, a osećao sam fizičke manifestacije celo vreme. Objasnila mi je da je to normalna reakcija i da svako reguje na svoj način pri izbacivanju svih negativnih emocija i strahova koji ih blokiraju i da neki i plaču (bilo mi je drago da kao muškarac nisam plakao, jer bi to bilo baš nekako „ženski“). Nakon završenog tretmana sam se osećao fantastično i ničega me nije bilo strah, čak sam se i vozio liftom. Posle toga sam išao na još 7 tretmana, jer me je čekao interkontinentalni let, koji sam već dugo vremena odgadjao, i na svakom tretmanu sam se osećao sve opuštenije. Možda mi je trebalo i manje tretmana, ali sam hteo da „utvrdim gradivo“, a i prijali su mi. Sve to nije bilo ni blizu mom oduševljenju kada sam nakon 9 sati izašao iz aviona i shvatio da sam konačno slobodan. Sa Vesnom je jasno da osim tela čovek mora da leči i neguje dušu i to onda daje fantastične rezultate i veliku nagradu za svakog ko to iskreno želi i sprovede. Još jednom, veliko hvala za sve učinjeno!!

Danka Mandžuka, Beograd

Dr Vesnu Danilovac poznajem više od godinu dana. Njen osmeh i veliko samopouzdanje mi je dalo impuls pozitivne energije i otvorilo vrata poverenja. Obzirom da je razlog mog dolaska bio zdravstvene prirode, a da sam ja, samoinicijativno i sticajem okolnosti i sama veoma upućena u medicinu, na našem prvom viđenju sam spoznala da su različite metode koje, po proceni i potrebi dr Danilovac primenjuje, veoma korisne kako za dijagnostiku, tako i za energetsko isceljenje i samoisceljenje. Ona je ne samo predani lekar i inovator koja u primeni inovativnih metoda lečenja, sagledava celokupnu ličnost, već i osoba koja svojim pristupom i znanjem direktno podstiče naše energetske potencijale da budemo jači, motivisaniji i zdraviji. Sa zadovoljstvom vidjam dr Vesnu.

Vesna Marković

Zbog dugogodišnjeg lošeg emotivnog života počeli su da mi se javljaju simptomi poput manjih napada panike, nemogućnosti izdisanja vazduha iz pluća dokraja, opšte napetosti i stalnog osećaja nezadovoljstva i tuge. Moja duša je vapila za pomoć. Za dr Vesnu Danilovac sam saznala čitajući časopis Sensa, čiji je ona dugogodišnji saradnik. Ona je bila moja „ruka spasa“. Rešila sam da krenem na seanse Reikija o kojem sam čitala sve lepo. Bila sam pomalo uplašena iz neznanja šta mi se može dogoditi pre i posle seanse i kako ću ja reagovati tokom tretmana. Moj strah je bio bezrazložan. Već tokom prve seanse osetila sam različite reakcije u svom telu. One su bile rezultat čišćenja dugogodišnjeg taloženja negativne energije, stresova i loših emocija u mome telu. Rezultati su bili neverovatni. Već posle treće seanse ja sam bila nova osoba tj. JA SAM BILA ONA PRAVA JA. Osmeh nije silazio sa mog lica, disala sam punim plućima, smejala sam se iz stomaka tj iz dubine duše a ne iz grla kao do tada, počela sam drugačije da razmišljam, drugačije da posmatram stvari i ljude, iz mojih usta su počele da izlaze neke do tada meni nepoznate reči i misli, pa sam odjednom postala mnogo mudra i ono najbitnije: U SVOJOJ DUŠI OSEĆALA SAM NEOPISIVI MIR, SPOKOJ I SREĆU. To se ne može kupiti nikakvim novcem. Moj život je počeo iz korena da se menja na bolje. Počela sam da napredujem u svim segmentima svog života. Beskrajnu zahvalnost i samo reči hvale i za Reiki kao metodu i za svoju „ruku spasa“ dr Vesnu Danilovac imam i toplu preporuku svima koji su se pronašli u ovom mom pismu.

Sa velikim poštovanjem, Vesna Marković

Marija Carić, Beograd

Bio je to najteži period u mom životu. Nisam izlazlila iz kuće danima zbog napada panike, počela sam da gubim prijatelje i moj život je počeo da tone. Bila sam jako loše, osećala sam napetost, gušenje imala sam crne misli i bilo je skoro nepodnošljivo. Kada sam počela da dolazim na koučing, počela sam da menjam moj život na bolje. Nakon svake seanse osećala sam poboljšanje i osećala sam da iako mi je život i dalje u haosu, imam moć da to promenim! Polako sam počela da izlazim i da vraćam svoj život u normalu, korak po korak…

Od tada sam uspela da završim studije u insotranstvu i dobijem fakultetsku diploma. Često putujem sa prijateljima i uživam u životu. Trenutno sam na master studijama u inostranstvu. Živim lep i slobodan život!

Nina Frlin, dipl.oec., life coach, Pula

Moj prvi coaching dogodio se u ljeto 2014. godine. To je bio coaching koji mi je promjenio život, doslovno! Nevjerojatno iskustvo koje čovijek mora iskusiti da bi vjerovao. U samo jednom tretmanu Dr Danilovac mi je otklonila ključne blokade, stahove i uvjerenja koja sam nosila još iz djetinjstva. Do tretmana nisam ni bila svijesna koliko tereta podsvjesno nosim. Naj nevjerojatnije jest to što prilikom Wing wave coachinga gotovo i nisam spominjala događaje, već je blokade otklanjala na temelju emocija koje je potvrđivao miostatski test. Oduševljena coachingom upisala sam i radionicu Kvantne harmonizacije. Dr. Danilovac u mom je životu dobila posebno mjesto i ostala moj prvi i jedini coach. Kvantnu harmonizaciju svakodnevno koristim i dan danas, a coaching 2014. godine s kojim je sve započelo oslobodio me i otvorio sasvim novi životni put na čemu sam zauvijek zahvalna.

Maja Mandžuka, Los Andjeles

Dr Vesnu Danilovac sam imala zadovoljstvo da upoznam pre par meseci u Beogradu posle mnogo pozitivnih priča o njoj koje sam čula od svojih prijateljica/koleginica i njenog sina Igora, koji je živeo u Los Andjelesu.

Prilikom njene posete Los Andjelesu sam znatiželjno prisustvovala jednodnevnom seminaru koji je doktorka držala na temu kvantnih metoda. To je samo jedna u nizu metoda koje dr Vesna Danilovac, koliko sam razumela , primenjuje i predaje na seminarima, kako bi osposobila polaznike i pacijente da iniciraju svoje energetske potencijale i tako pomognu sebi i svojima.

Predavanje je bilo super, jasno i informativno, potkrpljeno znanjem koje ona nesebično deli sa svojim pacijentima. Pored ‘kvantnog talasa’postoje još razne metode koje sigurno mogu da pomognu pacijentu ne samo u energetskom već i psihičkom smislu. Moj utisak o stručnosti i metodama o kojima dr Vesna predaje je veoma pozitivan!

Jovana, Novi Sad

Draga Vesna, ovih dana ste mi vrlo prisutni u mislima pa sam poželela da Vam se javim. Osećam se jako dobro! Sećate se da sam na poslednji tretman kod vas, pre dva meseca, došla plačući, jer sam tog dana ostala bez posla. Ne mogu da odolim i da Vam ne javim da mi je ponuđen drugi, bolje plaćen i da sam ga prihvatila, premda ništa slično do sada nisam radila. Prepuna samopouzdanja učim, radim i uspešno završavam sve ono što se od mene očekuje… Postala sam brza, hrabra i efikasna. Toga dana je ustvari moja tema bila tuga i na njoj smo radili, kao i nezadovoljstvo emotivnim odnosom sa mojim partnerom. S tim u vezi Vam mogu reći da je taj odnos sada divan, lagan, prepun podrške i obožavanja. Neverovatno brzo sam stala na obe noge potpuno zadovoljna svojim životom. Htela sam da Vas pozdravim i kažem da je divan osećaj znati da postojite i da ste tu, ako opet zatreba. Beskrajno hvala što ste mi pomogli da odrastem!!!

Katarina Ilić, Beograd

Tehnike koje sam naučila od Vesne potpuno su mi izmenile život: s lakoćom sam odbranila doktorsku disertaciju, popravila loš odnos sa majkom, dobila posao kakav sam godinama želela…

Obuke koje organizuje posebne su ne samo zbog samih tehnika koje se nauče: kvantna harmonizacija, autogeni trening, magične reči i druge male čarolije koje svakodnevni život učine čudesnim, nego i zbog načina na koji Vesna prenosi znanje polaznicima, nesebično im darujući svoja znanja i deleći stečena iskustva.

Sanja V. Žugić, Beograd

Moj sin trenira tenis, u njegovoj 12. godini smo se upoznali sa dr Vesnom, po preporuci moje prijateljice, a njegove učiteljice joge. Zbog njegove nesigurnosti, lošeg samopouzdanja i gubljenja mečeva, odlučila sam da posetim doktorku, odem na tretman i vidim zapravo kakva je to tehnika. Napominjem da sve što je vezano za njega uvek prvo proverim sama.
Bila sam šokirana ishodom, jedva sam čekala da on ode na prvi tretman. Bez obzira što je imao samo 12 godina, dr Vesna je osvojila mog sina. Svi strahovi su nestali, njegovo samopouzdanje je fantastično, kvalitet njegove igre je porastao, on je sigurniji i precizniji. On danas ima 14 godina i njihova saradnja još uvek traje i nastavljaju ka cilju, a to je broj 1.
Moram da napomenem da sam i ja takodje nastavila saradnju sa dr Vesnom, moj posao je težak, odgovoran, stresan i sasvim je prirodno da prolazim kroz izuzetno teške situacije, a iz njih izlazim kao pobednik, isključivo zahvaljujuci ovoj fantastičnoj dami. Svima preporučujem da dodju i probaju tehnike i metode koje ona radi i na taj način će njihov život biti mnogo kvalitetniji, a planovi i ciljevi će biti podignuti na viši nivo!

Jelena Kapisoda, Beograd

Vesnu poznajem više od deset godina i pratim njen rad. Prisustvovala sam više puta njenim edukacijama i radionicama. Izuzetan predavač i trener.Takođe, išla sam na koučing. Čovek jedino sebe može da menja ako uopšte želi promene. Sa Vesninim, do savršenstva dovedenim metodama koje koristi, nećete naći boljeg vodiča za lične promene.

Milica Jevtić, Actress and Pro Make up Artist, Beograd

Život je tako jednostavan kada odlučite da ga živite iskreno kako vama odgovara. Kada otpustite sve strahove i ograničenja koja su vam drugi nametnuli. Kada shvatite da sami možete apsolutno sve što poželite i da ostvarite. Ne verujete mi? Dozvolite Vesni Danilovac da vam otkrije tajnu kako je lako biti srećan i svoj….posle. Kad saznate tajnu – sve je lako!

Milica, Beograd

Imala sam tu sreću da u pravom trenutku čujem i dođem do doktorke Vesne. Ukratko ona je promenila moj život. Već posle prvog razgovora počela sam stvari da posmatram sa prave strane. Posle nekoliko koučinga počela su da se pale svetla u svim segmentima mog života. Vrlo brzo sam postavila sve na svoje mesto. Počela sam da dobijam odgovore, a da više nije bilo pitanja. Stojim čvrsto na svojim nogama od tada, srećna i zadovoljna.

Bezimena

Naučila sam puno novih tehnika kojima mogu da se pomažem u svakodnevnim poteškoćama u medjuljudskim odnosima. Takodje, energija koja se oseti na obukama harmonizaciji je neopisiva rečima, samo ste presrećni.